fotoserie10-evf_6698-bew-webKort samengevat: een TFP fotoshoot is een gratis fotoshoot waarbij je de fotograaf het recht geeft op publicatie van de foto’s.

Voor uitbreiding van mijn portfolio kom ik graag in contact met jongens en mannen die model willen zijn in een TFP fotoshoot. TFP staat voor “Time for Photo“. Vroeger werd dit  “Time for Print” of TFC (Time for CD)  genoemd. Model en fotograaf werken gratis. We brengen elkaar geen kosten in rekening. Zie hieronder bij “TFP thema” voor het soort modellen waar ik specifiek naar op zoek ben. Gezien mijn (gelukkig) volle agenda zijn andere TFP projecten op dit moment niet mogelijk.

Jij krijgt alle foto’s digitaal toegestuurd. (via WeTransfer). En je geeft mij schriftelijk toestemming om de foto’s te publiceren, o.a. in mijn portfolio en ter promotie van mijn activiteiten. Nabewerking van de mooiste foto’s is inbegrepen.

Vooraf bespreken we (telefonisch en/of via e-mail) wat voor foto’s we gaan maken en de locatie(s). Dit alles wordt in een contract vastgelegd wat ik je vooraf toestuur, zodat je het op je gemak kunt doorlezen.

Ervaring als fotomodel is zeker niet noodzakelijk. Het belangrijkste is dat je fotogeniek bent en er zin in hebt! Heb je interesse in een TFP fotoshoot? Neem dan contact op via e-mail en stuur een paar duidelijke, recente, onbewerkte foto’s van jezelf mee.

TFP thema’s

Voor TFP shoots met name op zoek naar jongens tot circa 30 jaar die androgyn en/of zeer slank (dus echt dun) zijn. Neem contact op voor meer informatie!

Ook een stel jonge mannen die een seksueel getinte duoshoot willen doen, zijn van harte welkom voor een TFP. Voorwaarde is wel dat je herkenbaar op de foto wilt komen.

Ook ben ik geïnteresseerd in samenwerking met één of meerdere mannen met een uitgesproken sterk karakter voor een compleet naakte buitenshoot. Leeftijd speelt geen rol. Het gaat echt om je zelfverzekerde, krachtige uitstraling. Wanneer je in je datingprofiel geen duidelijke portretfoto van jezelf hebt, voldoe je waarschijnlijk niet aan deze criteria…