Vanwege het vele werk dat in mijn nieuwste project (Fagspose) gaat zitten, doe ik voorlopig even geen TFP shoots meer.

Hieronder vind je nog wel de informatie die over een tijdje vanzelf weer relevant wordt.


 

fotoserie10-evf_6698-bew-webKort samengevat: een TFP fotoshoot is een gratis fotoshoot waarbij je de fotograaf het recht geeft op publicatie van de foto’s.

Voor uitbreiding van mijn portfolio kom ik graag in contact met jongens en mannen die model willen zijn in een TFP fotoshoot. TFP staat voor “Time for Photo“. Vroeger werd dit  “Time for Print” of TFC (Time for CD)  genoemd. Model en fotograaf werken gratis. We brengen elkaar geen kosten in rekening. Zie hieronder bij “TFP thema” voor het soort modellen waar ik specifiek naar op zoek ben. Gezien mijn (gelukkig) volle agenda zijn andere TFP projecten op dit moment niet mogelijk.

Jij krijgt alle foto’s digitaal toegestuurd. (via WeTransfer). En je geeft mij schriftelijk toestemming om de foto’s te publiceren, o.a. in mijn portfolio en ter promotie van mijn activiteiten. Nabewerking van de mooiste foto’s is inbegrepen.

Vooraf bespreken we (telefonisch en/of via e-mail) wat voor foto’s we gaan maken en de locatie(s). Dit alles wordt in een contract vastgelegd wat ik je vooraf toestuur, zodat je het op je gemak kunt doorlezen.

Ervaring als fotomodel is zeker niet noodzakelijk. Het belangrijkste is dat je fotogeniek bent en er zin in hebt! Heb je interesse in een TFP fotoshoot? Neem dan contact op via e-mail en stuur een paar duidelijke, recente, onbewerkte foto’s van jezelf mee.

TFP thema’s

Herken je je in één van deze thema’s? Neem contact op voor meer informatie!

Voor alle thema’s geldt dat je herkenbaar gefotografeerd wilt worden. Wanneer je in je datingprofiel geen duidelijke portretfoto van jezelf hebt, is een TFP shoot waarschijnlijk niet iets voor jou.

Wil je graag meewerken aan een fotoserie, maar pas je niet bij een van de thema’s, dan vind je bij de groepsactiviteiten wellicht nog iets van jouw gading. En je kunt altijd kiezen voor een betaalde fotoserie.

Thema 1: Androgyn en/of dun

Graag kom ik in contact jongens tot circa 30 jaar die androgyn en/of zeer slank (dus echt dun) zijn. Neem contact op voor meer informatie!

Thema 2: Stel jonge mannen (erotisch/sex)

Ook een stel jonge mannen die een seksueel getinte duoshoot willen doen, zijn van harte welkom voor een TFP. Voorwaarde is dus wel dat jullie herkenbaar op de foto wilt komen. Lijkt je dit wat? Neem contact op voor meer informatie!

Thema 3: Krachtige seniore persoonlijkheid (naturist)

Tevens ben ik geïnteresseerd in samenwerking met één of meerdere seniore mannen met een uitgesproken sterk karakter voor een compleet naakte buitenshoot. Bij voorkeur 70+. Het gaat echt om je zelfverzekerde, krachtige uitstraling, zoals sommige senioren dat van nature hebben. De foto’s zullen naturistisch en artistiek van aard zijn. Desgewenst kunnen aan het einde van de fotoshoot ook enkele erotische foto’s gemaakt worden.
Naast een goed verzorgd uiterlijk en zelfverzekerde uitstraling is het ook nodig dat je lichaam gelijkmatig gebruind is. Herken jij je in deze beschrijving? Dan kom ik graag met je in contact. Stuur a.u.b. gelijk een paar recente en duidelijke foto’s van je gezicht en compleet naakte lichaam toe. Vanzelfsprekend ga ik hier discreet mee om.