Model gezocht!

Voor de cover van Gay News magazine zoeken we regelmatig covermodellen.

Voor iedere cover zoeken we één of twee jongens van circa 25 tot 32 jaar. Zoals je op de foto’s hieronder kunt zien, gaat het om geklede foto’s waarbij het vooral gaat om een vriendelijke en uitnodigende gezichtsuitdrukking. Je geaardheid is niet van belang. Het gaat er alleen maar om of je fotogeniek bent.

Als waardering voor je medewerking ontvang je alle foto’s van de gehele fotoshoot gratis in hoge resolutie. Vooraf ontvang je een contract waarin de afspraken duidelijk worden vastgelegd. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De samenwerking gaat met gesloten beurs, ofwel op basis van tfp.
De foto’s voor de Gay News cover worden (als het weer het toe laat) buiten gemaakt. Desgewenst kunnen we daarna ook altijd nog een aantal foto’s in de studio maken als je dat leuk zou vinden.

Twijfel je of je wel geschikt bent als covermodel? Het is ook mogelijk om eerst een (betaalde) fotoserie te laten maken en na afloop te bekijken of een van jouw foto’s als cover gebruikt kan worden. En dan krijg je als waardering het geld van de fotoserie weer terug.

Als je interesse hebt om covermodel te zijn, maak dan a.u.b. gebruik van dit contactformulier.

 

Gay News werkt samen met Gayamsterdam Network