Deze rubriek gaat over (al dan niet gay) mannen die soms in de huid van een vrouw kruipen. Ook mensen met vrouwelijke én mannelijke geslachtskenmerken die graag seks met mannen hebben, zijn welkom.

De eerstgenoemde mannen gaan normaal gesproken (wat is normaal?) als man door het leven. En af en toe ondergaan ze een metamorfose tot travestiet, dragqueen, sheboy, ladyboy, sissy, sissyboy, femboy, enzovoort.

Voor sommigen is het een ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Een ander ervaart het als een vorm van theater of kunst. Voor een behoorlijk aantal mannen heeft het zeker ook een seksuele component. Door zich een alter ego aan te meten, durven ze dingen die ze als gewone man echt nooit zouden doen.

Lijkt het jou wat om jouw meest vrouwelijke kant in een (al dan niet erotische / seksuele) fotoserie te laten vastleggen? Neem dan nu contact op!

Charlize

In 2023 nodigde Charlize me uit om een fotoserie te maken in een hotelkamer. Ze wordt graag bekeken en verwend door oudere heren. En ze vindt het leuk om mee te werken aan fotoshoots.
Zou je eens een erotische fotoserie samen met Charlize laten maken? Stuur mij een berichtje (zie contact pagina) en ik stuur het door naar Charlize en zij zal je antwoorden.

Gina en Tina

Gina en Tina zijn twee telgen uit de familie van Jennifer Hopelezz. Deze serie stamt al uit 2009. In die tijd was ik erg actief met evenementenfotografie voor PartyHotShots.nl en kwam ze regelmatig tegen in Amsterdam.