Deze prijslijst is bestemd voor particulieren. Neem voor zakelijk gebruik contact op voor een offerte op maat.

Dit krijg je allemaal

Tijdens de fotoshoot maken we heel veel foto’s. Soms wel honderden. Tijdens de fotoshoot laat ik je met regelmaat de resultaten zien, zodat je een goed beeld hebt van waar we mee bezig zijn.

Na afloop van de fotografie ga ik thuis alle foto’s bekijken en beoordelen. De mislukte en dubbele foto’s worden verwijderd. ALLE overgebleven foto’s worden vervolgens gecontroleerd op uitsnede, belichting, contrast en kleur. En waar nodig wordt dit gelijk gecorrigeerd. Dit is een klus die al gauw twee keer zoveel tijd kost als de fotoshoot zelf, maar geeft wel het beste resultaat.

De eindresultaten worden via WeTransfer toegestuurd. Nu kun je rustig op je gemak thuis uitzoeken welke foto’s je favorieten zijn en welke eventueel nog extra nabewerking behoeven.

Je ontvangt alle foto’s bovendien in een gratis geheim online fotoalbum, zodat je de foto’s zonder gedoe direct online kunt bekijken.

Fotoserie voor één persoon

 • Eerste uur: € 149,-
  De extra nabewerking van 2 foto’s is inbegrepen.
 • Verlengen is mogelijk voor € 60,- per half uur.
  De nabewerking van 1 foto is hierbij inbegrepen.
 • Gebruik van professionele studiolampen op binnenlocatie: meerprijs € 25,-
 • Reis- en parkeerkosten worden in rekening gebracht. De bijdrage in de reiskosten bedraagt € 0,39 per km vanaf postcode 4631. Vraag vooraf om een prijsopgave.

Fotoserie voor twee personen

 • Eerste uur: € 189,-
  De extra nabewerking van 3 foto’s is inbegrepen.
 • Verlengen is mogelijk voor € 75,- per half uur.
  De nabewerking van 2 foto’s is hierbij inbegrepen.
 • Gebruik van professionele studiolampen op binnenlocatie: meerprijs € 25,-
 • Reis- en parkeerkosten worden in rekening gebracht. De bijdrage in de reiskosten bedraagt € 0,39 per km vanaf postcode 4631. Vraag vooraf om een prijsopgave.

Meerdere personen en overig maatwerk

 • Graag doe ik jou/jullie een voorstel op maat. Aarzel niet om contact op te nemen met al je specifieke vragen.

TFP (gratis)

 • Voor uitbreiding van mijn portfolio werk ik ook op TFP (“Time for Picture”) basis. Dit betekent dus dat we elkaar geen kosten in rekening brengen. Meer informatie is hier te vinden.

Afdrukken

 • Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie. Dit bekent dat je afdrukken zelf kunt bestellen bij iedere afdrukcentrale. Je hoeft dus niet via de fotograaf de afdrukken te bestellen en daarmee bespaar je veel geld! Persoonlijk heb ik zeer goede ervaringen met Profotonet.

Digibetenhulp

 • Voor mensen die moeite hebben met foto’s plaatsen op hun computer en/of internet is het mogelijk om na afloop van een fotoserie direct hulp hiermee te krijgen. De meerprijs is € 20 voor een half uur (wat meestal genoeg is) of € 35 voor een heel uur. Zie hier voor de toelichting.

Aanbetaling

Helaas komt het te vaak voor dat mensen een afspraak op het laatste moment afzeggen of zelfs helemaal niet komen opdagen. Daardoor ben ik (met tegenzin) genoodzaakt een aanbetaling te vragen. De aanbetaling is de helft van de reiskosten, met een minimum van € 25.
Bij annulering van meer dan 48 uur voor aanvang van de afspraak ontvang je de aanbetaling, verminderd met € 15 administratiekosten, terug.
Wanneer je een afspraak korter dan 4 uur van te voren afzegt, of helemaal niet komt opdagen, verplicht je jezelf om alsnog de gemaakte reiskosten te vergoeden en een vergoeding voor inkomstenderving van € 50 te betalen. Maar zover laat je het natuurlijk niet komen door mij direct te informeren zodra je weet dat je de afspraak moet annuleren.

De kleine lettertjes ( maar wel leesbaar 🙂 )

 • Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Betaling direct na afloop van de fotografie. Contante betaling is ook mogelijk.
 • Desgewenst is verlenging van de fotoshoot meestal mogelijk (mits er geen aansluitende afspraak is). Je kunt dus tijdens de fotoshoot beslissen of je langer door wilt gaan.
 • De verlenging van de fotoshoot wordt altijd duidelijk van te voren door de fotograaf aangegeven. Je wordt dus nooit onverwacht met een hogere rekening geconfronteerd.
 • Als we een afspraak hebben gemaakt, stuur ik je via e-mail een bevestiging inclusief eventuele routebeschrijving en mogelijke aanvullende informatie. Aan de website kunnen geen rechten worden ontleend. De afspraken in de bevestiging zijn bindend na ontvangst van de aanbetaling.
 • Deze prijslijst is alleen bestemd voor niet-commercieel gebruik van de foto’s door particulieren. Foto’s mogen alleen voor privé doeleinden gebruikt worden, waarbij is inbegrepen het gebruik op social media, dating- en relatiesites. Een verwijzing naar www.fotoserie.net wordt op prijs gesteld. Deze prijzen zijn bovendien van toepassing voor particulieren die de foto’s gebruiken om zich in te schrijven bij een modellenbureau. De foto’s mogen zonder meerprijs gebruikt worden door het modellenbureau op hun website, echter alleen wanneer duidelijk wordt verwezen naar www.fotoserie.net.

 

Fotoserie.net is een handelsnaam van Erik Verheggen fotografie.
Inschrijving Kamer van Koophandel onder nummer 34322038.