Veel mannen willen graag naaktfoto’s hebben. Het is helemaal aan jou hoe ver je wilt gaan. Sommige mannen vragen aan het einde van een fotoshoot om nog een paar naaktfoto’s te maken. Anderen willen direct uit de kleren, om alleen maar naaktfoto’s te maken. Alles kan, niets moet.

En je mag gerust nog een stuk verder gaan. Masturberen, toys gebruiken, heftige seks, BDSM, het kan allemaal. En wanneer je met z’n twee├źn bent, mag je je ook helemaal uitleven. In het portfolio zie je dat erg veel mogelijk is. Er zijn wel een paar harde grenzen: drugs, poep en bloed zijn niet toegestaan. En zorg a.u.b. dat je goed bent schoongespoeld als je toys wilt gebruiken.

Erg populair is het cumshot. Die bewaren we natuurlijk voor het einde van de fotoshoot. Voor het cumshot gebruik ik een aparte camera die 10 foto’s per seconde maakt.

Op voorhand alvast het antwoord op twee veelgestelde vragen. Ten eerste, mijn diensten omvatten enkel de fotografie. Ten tweede, ik raak niet opgewonden. Waarom niet? Omdat ik als overtuigd naturist al duizenden naakte mannen heb gezien. En omdat ik als fotograaf volledig geconcentreerd ben op het beeld, de belichting, de compositie, enzovoort, waardoor voor mijn vrolijke vriend geen aandacht meer over is. Het voordeel voor jou is dat je een mooi resultaat krijgt waar je nog jaren lang met plezier op terug kunt kijken.