privacyBij een fotoshoot geef je jezelf aardig bloot. Soms ook letterlijk. Daarom staan privacy en discretie bij mij boven in het vaandel.

De basis van samenwerking is wederzijds vertrouwen. En ik beloof je dat jouw foto’s nooit onder ogen komen van iemand anders, tenzij jij daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven.

Maximale zekerheid dat je foto’s enkel en alleen in jouw bezit blijven, is ook mogelijk. Namelijk door direct na afloop van de fotoshoot de foto’s op jouw computer of laptop te zetten, waarna ze uit mijn camera worden gewist. Dit laat ik je dan ook duidelijk zien en bevestig dit desgewenst op papier.

Het is ook mogelijk om de foto’s op jouw eigen Compact Flash of SD kaart te maken. Op die manier heb je de volle 100% zekerheid dat alleen jij over de foto’s beschikt. Hierdoor is nabewerking van alle foto’s niet meer mogelijk. Maar ook daar is een oplossing voor. Je kunt mij later altijd nog een paar foto’s toesturen voor de nabewerking.

Verder spreek ik nooit over de mensen die ik heb gefotografeerd. En ik laat alleen die foto’s van anderen zien, waarvoor expliciet toestemming is gegeven. Je contactgegevens worden nooit aan derden verstrekt en ik verstuur nooit ongevraagde mailingen of andere spam.

Alle correspondentie wordt vertrouwelijk behandeld. Foto’s die je meestuurt zullen niet aan derden getoond worden.

Heb je nog vragen over discretie en privacy? Stel ze gerust!