privacyBij een fotoshoot geef je jezelf aardig bloot. Soms ook letterlijk. Daarom staan pricacy en discretie bij mij boven in het vaandel.

De basis van samenwerking is wederzijds vertrouwen. En ik beloof je dat jouw foto’s nooit onder ogen komen van iemand anders, tenzij jij daar uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven.

Maximale zekerheid dat je foto’s alleen in jouw bezit komen, is ook mogelijk. Namelijk door direct na afloop van de fotoshoot de foto’s op jouw computer of laptop te zetten, waarna ze uit mijn camera worden gewist. Dit laat ik je dan ook duidelijk zien en bevestig dit desgewenst op papier. Zelfs is het mogelijk dat ik de foto’s met jouw eigen Compact Flash of SD kaart maak.

Ik kan ook met mijn laptop ter plekke een DVD-ROM maken met de foto’s, indien er stroom is. Desgewenst laat ik je zien dat ik de foto’s verwijder van mijn camera, harde schijf en uit de prullenbak van mijn computer.

Verder spreek ik nooit over de mensen die ik heb gefotografeerd en laat ook alleen die foto’s zien, waarvoor ik expliciet toestemming heb gekregen. Je contactgegevens worden nooit aan derden verstrekt en ik verstuur nooit mailingen of andere spam.

Alle correspondentie wordt geheel vertouwelijk behandeld. Foto’s die je meestuurt zullen niet aan derden getoond worden.