02-gamshaad-20170609-151-max-1

 

Gay fotograaf nodig?Welkom bij fotoserie.net! Je bent blijkbaar op zoek naar een GAY FOTOGRAAF. Die heb je nu gevonden!

Fotoserie .net richt zich op mannenfotografie. Het merendeel van mijn cliënten is net als ik gay. Andere mannen, en iedereen die zich tot de LGBTI-gemeenschap rekent of daar sympathie voor heeft, is van harte welkom.

Deze pagina is speciaal geschreven voor mensen die op zoek zijn naar een gay fotograaf. Bijvoorbeeld omdat je foto’s van je huwelijk of voor een datingprofiel wilt laten maken. Of gewoon omdat je het leuk vindt om een professionele fotoserie van jezelf te laten maken.

Via het menu aan de bovenkant van deze site krijg je een beeld van alle mogelijkheden. En ben je specifiek op zoek naar fotograaf voor een homohuwelijk, kijk dan nog even hieronder.

Foto’s voor gay dating profiel

Je kunt in alle discretie bij mij terecht voor het laten maken van een fotoserie. Bijvoorbeeld om te gebruiken op een (gay) dating site. De foto’s kunnen overal gemaakt worden. Zowel binnen als buiten. Kijk op de pagina informatie voor een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden.

In het portfolio tref de diverse fotoseries aan van gays maar ook van jongens/mannen met andere seksuele voorkeur.

Fotografie tijdens homohuwelijk

Je kunt natuurlijk een “gewone” huwelijksfotograaf kiezen. Dat zou geen verschil moeten maken. Maar wanneer jullie het toch prettiger vinden om een gay fotograaf in te schakelen voor het vastleggen van jullie huwelijk, dan doe ik dat graag.

Op mijn “algemene” website heb ik uitgebreid beschreven wat je kunt verwachten. Klik hier om verder te lezen.

Binnenkort plaats ik hier nog wat foto’s die zijn gemaakt tijdens diverse homohuwelijken die ik heb mogen fotograferen.

Vinden jullie “homohuwelijk” ook zo’n lelijk woord? Helaas wordt het nog veel gebruikt. En om de zoekmachines een beetje in de juiste richting te helpen, gebruik ik het voorlopig nog maar even…

Gay party fotografie

Organiseer je een (gay) party en ben je op zoek naar een ervaren partyfotograaf? Ook dan ben je aan het goede adres! Alle informatie over gay partyfotografie staat op mijn website www.PartyHotShots.nl

Wie ben ik?

Op de pagina “de Fotograaf” stel ik me voor.

Portretfoto van Erik, de gay fotograaf van fotoserie.net

Zakelijk een fotograaf nodig?

Dat kan ook. Als zzp-er ben ik gewoon beschikbaar voor alle mogelijke fotografie-opdrachten. Op mijn zakelijke site staan de mogelijkheden uitgebreid beschreven.

Waarom een aparte pagina Gay Fotograaf?

Dat is een goede vraag! En het antwoord is simpel. Om beter door zoekmachines gevonden te worden. Want ik kreeg van klanten te horen dat ze moeite hadden om een gay fotograaf te vinden. Dus vandaar. Het doel van deze pagina is dus om wanneer je zoekt op “Gay Fotograaf”, op deze website uit te komen. 🙂

Neem nu contact op!

Aarzel niet om contact op te nemen. Hier staan alle contactgegevens. En zoals reeds gezegd… discretie is gegarandeerd.

 

Fotoserie.net logo op regenboog