Het is natuurlijk leuk om te weten wie er achter de camera staat. Mijn naam is Erik Verheggen, geboren in 1968. Na ruim 25 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, ben ik in 2022 weer teruggegaan naar mijn roots in West-Brabant.

Fotograaf Erik FotoserieVan kinds af aan ben ik bezig met fotografie. Mijn opa was een zeer verdienstelijk amateurfotograaf. In die tijd was fotografie een erg dure hobby (en nog steeds…). Alles ging nog in zwart-wit en werd in een eigen donkere kamer ontwikkeld en afgedrukt. Ook mijn vader heeft dit nog gedaan. Tot zijn pensionering werkte hij als professioneel fotograaf, gespecialiseerd in de productie van complete bedrijfspresentaties.

Een specifieke opleiding heb ik niet gevolgd en noem mezelf daarom autodidact, waarbij je wel kunt raden wie mijn grootste coach is.

Vanaf 2008 ben ik fulltime als professioneel fotograaf werkzaam. Opdrachten uit het bedrijfsleven maken het merendeel van mijn werk uit. VariĆ«rend van zakelijke portretten tot productfoto’s voor webshops en van woningfotografie t.b.v. makelaars tot bedrijfsfeesten. De laatste tijd ben ik gespecialiseerd in interactieve virtuele rondleidingen op basis van 360-graden fotografie.

Fotoserie.net ben ik begonnen omdat ik het leuk vind om mensen te fotograferen. En omdat maar weinig fotografen echt gespecialiseerd zijn in het fotograferen van mannen is dat gaandeweg de focus van fotoserie.net geworden.

In het verleden kwam je me regelmatig tegen bij diverse evenementen. De foto’s daarvan staan op www.PartyHotShots.nl. Mijn focus is de laatste jaren toch meer op zakelijke fotografie en fotoserie.net komen te liggen.

Wil je zelf eens foto’s laten maken van jezelf, samen met je partner of familie, van een evenement of voor zakelijk gebruik? Neem dan zeker even contact op en ik doe je graag een voorstel op maat!

Vanwege het slechte privacybeleid van Facebook plaats ik daar geen content meer. Gelukkig is er een alternatief! MeWe.com is een nieuwe sociaal media platform zonder reclame, zonder tracking en met respect voor privacy. Dit kunnen ze doen doordat gebruikers vrijwillig kunnen doneren om het platform in stand te houden! Kom eens kijken op www.mewe.com/i/erikverheggen voor mijn algemene profiel en www.mewe.com/i/erikfotoserie specifiek voor (18+) mannenfotografie.