this page in english

Kinky gay fotografie

Op deze pagina een aantal voorbeelden van kinky gay fotografie. Die term is zeker niet allesomvattend. Het is vooral de bedoeling om duidelijk te maken dat de foto’s in onderstaande fotoseries verder gaan dan de fotoseries het erotische portfolio.

Met onderstaande foto’s wil ik vooral duidelijk te maken dat je bij mij aan het juiste adres bent wanneer je bepaalde (seksuele) fantasieën of een fetish hebt die je graag wilt laten fotograferen. Met sommige voorkeuren ga je tenslotte toch liever niet naar de fotograaf bij je om de hoek… Discretie en een respectvolle benadering zijn gegarandeerd. En mocht je een fantasie hebben die mij te ver gaat om te fotograferen, zal ik je dat eerlijk en respectvol melden, zonder enige veroordeling.

 

Wil je meer weten over het laten maken van een eigen (kinky) fotoserie? Kijk verder op deze website via het menu voor meer informatie. Op de rest van de site kom je niet veel kinky foto’s tegen, maar bovenstaande foto’s maken voldoende duidelijk wat er allemaal zoal mogelijk is… Mocht je de gewenste informatie niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op.