TFP fotoshoot

EVF_3831-webVoor uitbreiding van mijn portfolio kom ik graag in contact met jongens en mannen die model willen zijn in een TFP fotoshoot. TFP staat voor “Time for Picture”. Vroeger werd dit TFC (Time for CD) genoemd. Model en fotograaf brengen elkaar geen kosten in rekening.

Jij krijgt alle foto’s digitaal toegestuurd. (Vroeger ging dat op CD, tegenwoordig via WeTransfer). En je geeft mij schriftelijk toestemming om de foto’s te publiceren, o.a. in mijn portfolio en ter promotie van mijn activiteiten. Nabewerking van de mooiste foto’s is inbegrepen.

Vooraf bespreken we (telefonisch en/of via e-mail) wat voor foto’s we gaan maken en de locatie(s). Dit alles wordt in een contract vastgelegd wat ik je vooraf toestuur, zodat je het op je gemak kunt doorlezen.

Ervaring als fotomodel is een prĂ©, maar niet noodzakelijk wanneer je er goed uit ziet. Heb je interesse in een TFP fotoshoot? Neem dan contact op via e-mail en denk er aan om paar duidelijke recente foto’s van jezelf mee te sturen.

TFP thema

De komende tijd ben ik voor TFP shoots met name op zoek naar jongens tot circa 30 jaar die androgyn en/of zeer slank (dus echt dun) zijn. Neem contact op voor meer informatie!